Zyrë - Në Shitje - Bllok - Garda, Shqipëri

Zyre per qira tek Garda prane Xheko Imperial!

800 € InStock Other Currencies
 
Garda - Blloku - Bllok - Garda, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530191006-681
Sipërfaqja Totale (m2)
115
Sipërfaqja Truallit (m2)
115
Sipërfaqe Neto (m²)
115

Kati :
Kati 6

Përdorimi Aktual:
bosh
Përdorimi i Parashikuar
zyre
Zonimi
bllok
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erjon Alimema Erjon Alimema Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Erjon Alimema

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erjon Alimema Erjon Alimema Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso