Zyrë - Me Qira - Qendër, Shqipëri

JEPET AMBIENT PER QIRA TE RRUGA E DIBRES!

 Çmim i Fiksuar
500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga e Dibres - Qendër, Shqipëri
ID: 530281028-205
Sipërfaqja Truallit (m2)
90
Viti i Ndërtimit
2010

Kati :
Kati 1

Karakteristikat

Ashensor
E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Pamje të Jashtme
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ornela Shehu Ornela Shehu Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Ornela Shehu

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends - Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ornela Shehu Ornela Shehu Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso