Zyrë - Me Qira - Pazari i Ri - Rruga e Barrikadave, Shqipëri

ZYRE ME QIRA NE RRUGEN E BARRIKADAVE

470 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Pazari i Ri - Rruga e Barrikadave, Shqipëri
DHËNË ME QERA
Date Available: 01/01/2024
ID: 530261059-89

Karakteristikat

Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ada Balla Ada Balla Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Ada Balla Numri i Liçensës: 1021

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group - Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ada Balla Ada Balla Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso