Zyrë - Me Qira - Pazari i Ri - Blv Xhorxh W Bush, Shqipëri

AMBJET KOMERCIAL PER ZYRA QENDER

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rr.Jeronim De Rada - Pazari i Ri - Blv Xhorxh W Bush, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530381001-201
Sipërfaqja Truallit (m2)
73.05
Sipërfaqe Neto (m²)
64

Karakteristikat

Ashensor
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Rodi Mullai Rodi Mullai Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Rodi Mullai

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Rodi Mullai Rodi Mullai Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso