Zyrë - Me Qira - Komuna e Parisit, Shqipëri

JEPET ZYRE PER QIRA TEK KOMUNA E PARISIT

450 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Komuna e Parisit, Shqipëri
ID: 530221034-323

Kati :
Kati 2
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erlis Guda Erlis Guda Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Erlis Guda

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erlis Guda Erlis Guda Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso