Zyrë - Me Qira - Bllok, Shqipëri

Ambient per Zyra me qera ne Bllok

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Bllok, Shqipëri
ID: 530411008-65
Sipërfaqe Neto (m²)
40
Viti i Ndërtimit
2005
Jepet me qera apartament per zyra ne Bllok prane Kafe Roma.
Ndodhet ne katin e dyte.
Organizohet nga korridori,nje tualet dhe nje ambient pune.
Siperfaqe 40 m2
Per me shume informacione me kontaktoni.

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pamje të Jashtme
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Andrea Dhima Andrea Dhima Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Andrea Dhima

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art - Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Andrea Dhima Andrea Dhima Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso