Zyrë - Me Qira - Bllok, Shqipëri

Ambjent Zyrash me Qera prane Juridikut

 Qira Mujore
2,800 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Bllok, Shqipëri
ID: 530391005-320
Sipërfaqja Truallit (m2)
213
Sipërfaqe Neto (m²)
189
Viti i Ndërtimit
2020

Përdorimi Aktual:
zyra
Përdorimi i Parashikuar
zyra marketingu,projektimi etj

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Sistem Survejimi
High Ceiling
I/e Pamobiluar
Ballkon
Deck
Garazh
Pamje të Jashtme
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Inda Kazazi Numri i Liçensës: 388

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro - Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso