Zyrë - Me Qira - Bllok - Kullat Binjake, Shqipëri

Ambient Zyrash me qira

1,000 € InStock Other Currencies
 
[Per Month + Fees]
Rruga Donika Kastrioti - Bllok - Kullat Binjake, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530151030-42
Sipërfaqja Truallit (m2)
170
Sipërfaqe Neto (m²)
149

Kati :
Kati 2
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.

Karakteristikat

Ashensor
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Roni Gjecaj Roni Gjecaj Rruga Luigj Gurakuqi
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Roni Gjecaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity One Qendër Rruga Luigj Gurakuqi
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

DERGONI MESAZH

 
Roni Gjecaj Roni Gjecaj Rruga Luigj Gurakuqi
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

RE/MAX Infinity One

Rruga Luigj Gurakuqi
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity One Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso