Zyrë - Me Qira - Bllok - Garda, Shqipëri

Super Zyra per qira te Garda!

 Çmimi i Kërkuar
Deshmoret e 4 Shkurtit - Tirane - Bllok - Garda, Shqipëri
Date Available: 25/05/2023
ID: 530161033-133
Sipërfaqja Truallit (m2)
370
Sipërfaqe Neto (m²)
350
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2008/05

Nr. i Kateve:
10
Kati :
Kati 2
Qira për m2
20.00

Përdorimi Aktual:
Zyre
Përdorimi i Parashikuar
Zyre
Vlera e Stokut Tepricë
0

Karakteristikat

Qendër Qyteti

Burimi kryesorë i Energjisë

Electric
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Gentian Hysa Gentian Hysa Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Gentian Hysa Numri i Liçensës: 13

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 - Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Gentian Hysa Gentian Hysa Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso