Zyrë në Përdorim - Me Qira - Komuna e Parisit - Kompleksi Dinamo, Shqipëri

AMBIENT PER QIRA TEK KOMUNA E PARISIT!

1,500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Kompleksi Olimpik - Komuna e Parisit - Kompleksi Dinamo, Shqipëri
ID: 530291029-90

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Sistem Survejimi
Ballkon
Deck
Pamje të Jashtme
Parkimi
Ajër i Kondicionuar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Eni Fezollari Eni Fezollari Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Eni Fezollari

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Eni Fezollari Eni Fezollari Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso