Vilë - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

OKAZION !!! Shitet Vile Luksoze

Rruga Demokracia - Vlorë, Shqipëri
ID: 530311007-726
Nr. i Dhomave të Gjumit
7
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
644
Sipërfaqja Truallit (m2)
262

Karakteristikat

I Mobiluar
Kopësht
Parkimi
Vilë
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Klaudio Brakaj Klaudio Brakaj Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Klaudio Brakaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Klaudio Brakaj Klaudio Brakaj Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso