Vilë - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Shitet Vile private ne Panaja!

120,000 € InStock Other Currencies
 
Panaja - Vlorë, Shqipëri
ID: 530311012-26
Nr. Total i Dhomave
6
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
800

Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Garazh
Parkimi
Vilë
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Maria Zhavari Maria Zhavari Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Maria Zhavari

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Maria Zhavari Maria Zhavari Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso