Vilë - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Shtepi ne shitje, Uje I Ftohte Vlore!

185,000 € InStock Other Currencies
 
Dhimiter Konomi - Afer lungomares - Lungo Mare - Vlorë, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530401001-314
Nr. Total i Dhomave
7
Nr. i Dhomave të Gjumit
6
Nr. i Banjove
4
Sipërfaqja Totale (m2)
390
Viti i Ndërtimit
2007

Kati :
E gjithë ndërtesa
Kategoria Tokë
Land for Housing
Përdorimi i projektuar i pronës
Cat.II Residential Area

Karakteristikat

Vilë

Burimi kryesorë i Energjisë

Electric
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Renato Banushaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Renato Banushaj Renato Banushaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso