Vilë - Në Shitje - Tegu, Shqipëri

Vile ne shitje - TEG

Mjull Bathore - TEG - Tegu, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530201004-442
Nr. Total i Dhomave
5
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
619.80
Sipërfaqja Truallit (m2)
619.80
Sipërfaqe Neto (m²)
470
Viti i Ndërtimit
2023

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Parkimi
Pishinë
Vilë
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Maja LLuka Maja LLuka Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Maja LLuka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Maja LLuka Maja LLuka Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso