Vilë - Në Shitje - Fllake, Shqipëri

SHITET VILE FLLAKE

55,000 € InStock Other Currencies
 
Fllake, Shqipëri
ID: 530511001-47
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
864
Vile me 3 ndertesa te vjetra
1 km larg detit
200 m nga shkolla

Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Aurora Bakaj Aurora Bakaj Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Aurora Bakaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Aurora Bakaj Aurora Bakaj Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso