Vilë - Në Shitje - Elbasan, Shqipëri

Ofrohet vile per shitje ne Elbasan

 Çmim i Fiksuar
100,000 € InStock Other Currencies
 
Dyli Haxhire - Rruga Kadri Hoxha - Elbasan, Shqipëri
Ndertim i Ri
Date Available: 08/12/2020
ID: 530361004-30
Nr. Total i Dhomave
6
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
240
Sipërfaqja Truallit (m2)
400
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2015/09
Hapësira Parkimi
3

Nr. i Kateve:
3

Karakteristikat

I Mobiluar
Garazh
Kopësht
Parkimi
Vilë
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Andi Leka Andi Leka Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Andi Leka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Andi Leka Andi Leka Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso