Vilë - Në Shitje - Dhërmi, Shqipëri

SHITET VILE INDIVIDUALE NE GREEN COAST

523,254 € InStock Other Currencies
 
Palasë - Dhërmi, Shqipëri
ID: 530291025-29
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
327

Karakteristikat

Kopësht
Parkimi
Vilë
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Marjola Cuku Marjola Cuku Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Marjola Cuku

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Marjola Cuku Marjola Cuku Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso