Vilë - Me Qira - Tegu, Shqipëri

Vile per qera ne Sauk!

300 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Sauk - Sauk i Veter - Tegu, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530161021-251
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
150

Kati :
E gjithë ndërtesa
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Marinela Zani Marinela Zani Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Marinela Zani

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 - Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Marinela Zani Marinela Zani Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso