Vilë - Me Qira - Rruga e Kavajës, Shqipëri

Apartament 1+1 per qira tek 21 Dhjetori!

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
21 Dhjetori - 21 Dhjetori - Rruga e Kavajës, Shqipëri
ID: 530181068-135
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
146.50

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Me Hipotekë
I Mobiluar
Ballkon
Kopësht
Parkimi
Jug
Lindje
Perëndim
Vilë
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Migena Sulmina Migena Sulmina Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Migena Sulmina

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Migena Sulmina Migena Sulmina Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso