Vilë - Me Qira - Liqeni i Thatë, Shqipëri

SUPER VILE ME QIRA ME PAMJE NGA TIRANA

4,000 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Xhebrahimi - tek Pamja - Liqeni i Thatë, Shqipëri
ID: 530291003-255
Nr. Total i Dhomave
5
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
450
Sipërfaqja Truallit (m2)
500

Nr. i Kateve:
2
Nr. i Tualeteve:
3
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Bekim Basha Bekim Basha Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Bekim Basha

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Bekim Basha Bekim Basha Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso