Vilë - Me Qira - Kodra e Diellit, Shqipëri

VILE PER QIRA PRANE KODRES SE DIELLIT, SELITE!

 Çmim i Fiksuar
1,800 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Xhimi Begeja - Kodra e Selites - Kodra e Diellit, Shqipëri
Date Available: 18/09/2023
ID: 530281026-209
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
190
Sipërfaqja Truallit (m2)
70
Sipërfaqe Neto (m²)
120
Viti i Ndërtimit
2020
Hapësira Parkimi
2

Nr. i Kateve:
2
Kati :
E gjithë ndërtesa
Nr. i Tualeteve:
3

Karakteristikat

Pronari i Parë
Sistem Survejimi
Ballkon
Deck
Garazh
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Lindje
Vilë
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Dishwasher
Pranë Autostradës
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Xhino Abedinaj Xhino Abedinaj Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Xhino Abedinaj Numri i Liçensës: 548

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends - Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Xhino Abedinaj Xhino Abedinaj Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso