Vilë - Me Qira - Brryli - Materniteti i Ri, Shqipëri

VILE 4-KATESHE PER QIRA

2,000 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Brryli - Materniteti i Ri, Shqipëri
ID: 530281032-13
Nr. i Dhomave të Gjumit
5
Nr. i Banjove
5
Sipërfaqja Totale (m2)
1,062
Sipërfaqja Truallit (m2)
490

Nr. i Kateve:
4

Karakteristikat

Kopësht
Parkimi
Vilë
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Enkel Ramaj Enkel Ramaj Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Enkel Ramaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Enkel Ramaj Enkel Ramaj Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso