Truall - Në Shitje - Zone Rurale, Shqipëri

Toke ne shitje IBE buze Autostrades !

 Çmimi i Kërkuar
146,000 € InStock Other Currencies
 
Ibe e poshtme - Zone Rurale, Shqipëri
I Ri në Treg
Date Available: 30/04/2021
ID: 530181059-51
Përmasat:
3,300.00
Sipërfaqja Truallit (m2)
2,980

Kati :
Kati 0
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.

Burimi kryesorë i Energjisë

Alternative
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Elison Elmazaj Elison Elmazaj Bulevardi Bajram Curri
Perballe Gjykates
Tirana, Tiranë, Shqipëria

Elison Elmazaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tirana Bulevardi Bajram Curri
Perballe Gjykates
Tirana, Tiranë, Shqipëria

DERGONI MESAZH

 
Elison Elmazaj Elison Elmazaj Bulevardi Bajram Curri
Perballe Gjykates
Tirana, Tiranë, Shqipëria

RE/MAX Koncept 2

Bulevardi Bajram Curri
Perballe Gjykates
Tirana, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tirana

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso