Truall - Në Shitje - Vorë, Shqipëri

Toke ne shitje ne Rinas

Vorë, Shqipëri
ID: 530411008-7
Shitet toke ne Rinas 3472 m2 me 130 m2 ndertim qe funksionon si bar kafe.
Toka ka akses ne rrugen e aeroportit te Rinasit.

Per me shume informacione kontaktoni.

Karakteristikat

Pranë Aeroportit
Pranë Autostradës
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Andrea Dhima Andrea Dhima Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Andrea Dhima

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art - Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Andrea Dhima Andrea Dhima Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso