Truall - Në Shitje - -, Shqipëri

Toke ne Shitje

180,000 € Other Currencies
 
Prush - Prush - -, Shqipëri
Date Available: 31/10/2020
ID: 530361004-10
Sipërfaqja Truallit (m2)
2,800
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Andi Leka

Andi Leka

RE/MAX Victoriam


DERGONI MESAZH

 
Andi Leka

RE/MAX Victoriam

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso