Truall për Ndërtim - Në Shitje - Hamallaj, Shqipëri

Truall me Leje Ndertimi per shitje

Hamallaj - Hamallaj - Hamallaj, Shqipëri
ID: 530201004-426
Sipërfaqja Totale (m2)
3,000
Sipërfaqe Neto (m²)
3,000

Kati :
Kati 0
Trualli ndodhet ne vije te pare ne zonen Hamallaj, Gjiri Lalzit
Ka siperfaqe trualli 3000m2, shitet se bashku me lejen e ndertimit aktive, projektin e pergatitur gati per ndertim
Me certifikate pronesie dhe te gjitha dokumentat gati per ndertim
per detaje kontaktoni

Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Maja Lluka Maja Lluka Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Maja Lluka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Maja Lluka Maja Lluka Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso