Tokë - Në Shitje - Vorë, Shqipëri

Toke per shitje ne Vore!

 Cmim per m2
100 € InStock Other Currencies
 
Vorë, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530431001-264
Sipërfaqja Totale (m2)
10,700
Jepet per shitje toke me siperfaqe 10700 m2 ne Vore.
Toka eshte shume e pershtatshme per investim dhe ndertim.

Per me shume informacione na kontaktoni!
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Office Manager Office Manager Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Office Manager

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Green Partners Astir - Unaza e Re Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Office Manager Office Manager Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Green Partners Astir - Unaza e Re

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso