Tokë - Në Shitje - Sarandë, Shqipëri

Ullishte ne shitje

77,250 € InStock Other Currencies
 
Borsh - Sarandë, Shqipëri
ID: 530441002-287
Sipërfaqja Totale (m2)
1,025
Ullishte ne shitje, Sarande

Ullishtja ndodhet ne fshatin Borsh te Sarandes dhe ka nje siperfaqe totale prej 1025m2.
Prona disponon dokumentacion te rregullt hipotekor.

Per nje vizite ne prone mos hezitoni te na kontaktoni.


Karakteristikat

Pronari i Parë
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Jug
Lindje
Perëndim
Veri
Fshat
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Elton Barjami Elton Barjami Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Elton Barjami

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Evolution Sarandë Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Elton Barjami Elton Barjami Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria

Rrg: "Mitat Hoxha", lagjia nr 4
pranë Portit,
Sarandë, Sarandë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Evolution Sarandë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso