Tokë - Në Shitje - Rrethinë - Shkozë, Shqipëri

Shitet shtepi private + toke ne Shkoze per 120'000 euro!

 Çmim i Fiksuar
120,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Alush Frakulla - Shkoze - Rrethinë - Shkozë, Shqipëri
ID: 530181053-399
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
1,501
Sipërfaqja Truallit (m2)
1,405
Sipërfaqe Neto (m²)
96
Viti i Ndërtimit
2000

Nr. i Kateve:
1
Kati :
Kati 1

Karakteristikat

Ka nevojë për Rinovim
Me Hipotekë
I/e Pamobiluar
Ballkon
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Jug
Jug-Lindje
Jug-Perëndim
Lindje
Perëndim
Vilë
Fshat
Pamje nga Mali
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Klevis Oshafi Klevis Oshafi Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Klevis Oshafi Numri i Liçensës: 148

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 - Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Klevis Oshafi Klevis Oshafi Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso