Tokë - Në Shitje - Baldushk, Shqipëri

Shitet Toke me Projekt per Fshat Turistik

240,000 € InStock Other Currencies
 
Çerkezë-Morinë - Zall Herr - Baldushk, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530391005-188
Sipërfaqja Totale (m2)
12,000
Viti i Ndërtimit
2020
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Inda Kazazi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Inda Kazazi Inda Kazazi Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso