Tjetër - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

SUPER MUNDESI INVESTIMI !!

 Çmimi i Kërkuar
Bulevardi "Ismail Qemali" - Skele - Vlorë, Shqipëri
Great Value
ID: 530311003-209

Kati :
Kati Përdhe

Karakteristikat

E Rinovuar
Sistem Survejimi
Brown Cabinets
Sistem Alarmi
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Jon Malilaj Jon Malilaj Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Jon Malilaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Jon Malilaj Jon Malilaj Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso