Tjetër - Me Qira - Myslym Shyri - Shallvaret, Shqipëri

Ambient me qera!

700 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Myslym Shyri - Shallvaret, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530431002-52

Karakteristikat

I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Arnela Tallas Arnela Tallas Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Arnela Tallas

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Green Partners Astir - Unaza e Re Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Arnela Tallas Arnela Tallas Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria

Rruga" Teodor Keko", Tirana , Albania
Astir - Unaza e Re, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Green Partners Astir - Unaza e Re

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso