Shtëpi me tarracë - Në Shitje - Mbrostar, Shqipëri

Shitet vilete ne Mbrostar Ferko

100,000 € InStock Other Currencies
 
Mbrostar Ferko - Mbrostar, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530301005-89
Nr. Total i Dhomave
5
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
193.40
Sipërfaqja Truallit (m2)
500

Karakteristikat

I/e Papërfunduar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I/e Pamobiluar
Ballkon
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Tarracë në Çati
Lindje
Perëndim
Vilë
Pranë Autostradës
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Genci Robo Genci Robo Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Genci Robo

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Genci Robo Genci Robo Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso