Tjetër - Per Shitje - Lezhë, Shqipëri


Prone ne shitje, prane portit.

Lezhe - Lezhë, Shqipëri
ID: 530141009-7
Sipërfaqja Truallit (m2)
62,000
Sipërfaqe Neto (m²)
9,996

Vëllim kubik (m³):
25,000.00
Designated Land Use
Commercial Area, Exclusive Industrial Area, Industrial Area
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prone ne shitje per perdorim industrial, depozita karburanti prane portit.
Ne shitje super mundesi invstimi per tregetine e karburantit, prane portit. Prona eshte e shtrire ne nje siperfaqe toke prej 62,000 m2, nga te cilat 10,000 m2 jane truall dhe 1,830 m2 objekte i cili sherben per zyra. Mbi prone jane instaluar 10 depozita te cilat sherbejen per magazinimin e karburanteve (Nafte, Benzine) me nje kapacitet total prej 25,000 m3.
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Gentian Hysa - RE/MAX Koncept 3

DERGONI MESAZH

 
Gentian Hysa

RE/MAX Koncept 3

Blv"Bajram Curri"
prane Maternitetit te Ri

.Tirana, Tiranë, Shqipëria
1001

Preferencat

Share & Compare


Të klikuara së fundmi

Share & Compare