Operacionale - Me Qira - Komuna e Parisit, Shqipëri

Ambient komercial me qira tek Komuna e Parisit

 Negotiable
450 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Medar Shtylla - Komuna e Parisit, Shqipëri
ID: 530291018-405
Sipërfaqja Truallit (m2)
45
Viti i Ndërtimit
2005

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Ashensor
Pronari i Parë
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Jeta Gjoka Numri i Liçensës: 303 M21706035N

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II - Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso