Ndërtesë - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Karabina ne shitje afer ktheses se Kanines, Vlore

49,000 € InStock Other Currencies
 
Donika Kastrioti - Vlorë, Shqipëri
ID: 530401002-166
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
128
Sipërfaqja Truallit (m2)
414
Sipërfaqe Neto (m²)
138
Viti i Ndërtimit
2012

Kati :
Kati Përdhe
Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

I/e Papërfunduar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Tarracë në Çati
Veri-Perëndim
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Daniel Mustafaraj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Daniel Mustafaraj Daniel Mustafaraj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso