Ndërtesë - Me Qira - Rruga Qemal Stafa, Shqipëri

VILE PER QIRA RR. DIBRES - PRANE SHKOLLES SE KUQE

Rruga At Shtejfen Gjecovi - Rruga Qemal Stafa, Shqipëri
ID: 530381011-59
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
272
Sipërfaqe Neto (m²)
134.10
Viti i Ndërtimit
2010

Nr. i Kateve:
1

Karakteristikat

E Rinovuar
Sistem Survejimi
Ballkon
Garazh
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Sistem Alarmi
Vilë
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Iris Feimi Iris Feimi Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Iris Feimi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Iris Feimi Iris Feimi Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso