Ndërtesë - Me Qira - Porcelan, Shqipëri

SHTEPI PRIVATE ME QIRA PER BANIM NE PORCELAN !

900 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Dashamir Fagu - Porcelan, Shqipëri
ID: 530291018-478
Nr. Total i Dhomave
6
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
240
Viti i Ndërtimit
2000

Nr. i Kateve:
2
Kati :
E gjithë ndërtesa
Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Garazh
Parkimi
Jug
Jug-Lindje
Jug-Perëndim
Lindje
Perëndim
Veri
Veri-Lindje
Veri-Perëndim
Vilë
Pamje nga Mali
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Jeta Gjoka Numri i Liçensës: 303 M21706035N

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II - Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso