Hotel - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Shitet Hotel prane Ujit te Ftohte ne Vlore!

Uji i ftohte - Vlorë, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530221048-22
Sipërfaqja Truallit (m2)
798
Sipërfaqe Neto (m²)
798
Viti i Ndërtimit
2018

Nr. i Kateve:
4

Përdorimi Aktual:
Hotel
Përdorimi i Parashikuar
Hotel
Zonimi
Uji i Ftohte, Vlore
Përdorimi i projektuar i pronës
Commercial Area
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Renato Banushaj Renato Banushaj Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Renato Banushaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

DERGONI MESAZH

 
Renato Banushaj Renato Banushaj Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

RE/MAX Golden

Rr Sami Frasheri
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso