Hotel - Në Shitje - Shkëmbi i Kavajës, Shqipëri

HOTEL NË SHITJE TEK SHKËMBI I KAVAJËS, DURRËS

Shkëmbi i Kavajës, Shqipëri
ID: 530171078-21
Sipërfaqja Truallit (m2)
700
Sipërfaqe Neto (m²)
535.30
Viti i Ndërtimit
2014

Nr. i Kateve:
1

Karakteristikat

I Mobiluar
Garazh
Kopësht
Parkimi
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Euenda Vladi Euenda Vladi Rruga e Kavajes,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Euenda Vladi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji Rruga e Kavajes,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Euenda Vladi Euenda Vladi Rruga e Kavajes,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso