Hotel - Në Shitje - Qendër, Shqipëri

HOTEL NE SHITJE MBRAPA POSTES NR.5 NE QENDER!

860,000 € InStock Other Currencies
 
Rreshit Collaku - Qendër, Shqipëri
ID: 530171024-361
Sipërfaqe Neto (m²)
160.32
Viti i Ndërtimit
2005

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Dysheme me Parket
I Mobiluar
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Esmeralda Porja Esmeralda Porja Rruga e Kavajes,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Esmeralda Porja

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji Rruga e Kavajes,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Esmeralda Porja Esmeralda Porja Rruga e Kavajes,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso