Garazh - Në Shitje - Vlorë, Shqipëri

Shitet Garazh ne Lungomare

55,000 € InStock Other Currencies
 
Murat Terbaci - Vlorë, Shqipëri
ID: 530311013-2
Sipërfaqja Totale (m2)
43.56
Garazhi ndodhet ne zonen e Lungomares, ne katin -1 te nderteses.
Ka siperfaqe 43.56m2 e cila mund te sherbeje si parkim i brendshem ose magazine.
Prona disponon dokumentacion te rregullt hipotekor.

Karakteristikat

Garazh
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Eugenkir Laska Eugenkir Laska Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Eugenkir Laska

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Eugenkir Laska Eugenkir Laska Bulevardi Kryesor
Vlora, Vlorë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Prestige Vlora

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso