Dyqan - Në Shitje - Pazari i Ri - ATSH, Shqipëri

Ambient biznesi ne shitje, tek Pazari i Ri

170,000 € InStock Other Currencies
 
Pazari i Ri - ATSH, Shqipëri
ID: 530411001-847
Sipërfaqe Neto (m²)
66.60
Ambient Biznesi ne shitje tek Pazari i Ri me siperfaqe 66.6 m2.
Ambienti ndodhet anes rruges, dhe eshte ne forme duplexi, ne katin e pare jane 43.3 m2 dhe ne katin dyte 23 m2.
Ambienti eshte i pershtatshem per lloje te ndryshme biznesesh.
Per cdo informacion na kontaktoni

Karakteristikat

Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Rezarta Rexha Office Manager Rezarta Rexha Office Manager Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Rezarta Rexha Office Manager Numri i Liçensës: 454

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art - Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Rezarta Rexha Office Manager Rezarta Rexha Office Manager Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso