Dyqan - Në Shitje - Myslym Shyri, Shqipëri

Shitet ambjent komercial me cmim Okazion.

 Çmimi i Kërkuar
117,000 € InStock Other Currencies
 
Myslym Shyri - Nikolla Lena - Myslym Shyri, Shqipëri
ID: 530391004-207
Sipërfaqja Truallit (m2)
62
Sipërfaqe Neto (m²)
62
Viti i Ndërtimit
2007

Nr. i Kateve:
11
Kati :
Kati 0

Përdorimi Aktual:
Dyqan
Përdorimi i Parashikuar
Klinike,zyre sherbimesh
Fasada e Ndërtesës
1
Ashensorë
1
Lartësia e ambientit
4

Karakteristikat

Ka nevojë për Rinovim
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Pamje të Jashtme
Veri-Lindje
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Besiana Late Numri i Liçensës: 328

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro - Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Faik Konica,
pranë Air Albania
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso