Dyqan - Në Shitje - Komuna e Parisit, Shqipëri

AMBIENT KOMERCIAL PER SHITJE TE KOMUNA E PARISIT!

 Çmim i Fiksuar
160,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Medar Shtylla - Komuna e Parisit - Komuna e Parisit, Shqipëri
Ndertim i Ri
Date Available: 25/01/2023
ID: 530281026-116
Sipërfaqja Truallit (m2)
90
Sipërfaqe Neto (m²)
80
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2007/07

Nr. i Kateve:
8
Kati :
Kati 0

Vlera e Stokut Tepricë
0

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Pamje të Jashtme
Ajër i Kondicionuar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Xhino Abedinaj Xhino Abedinaj Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Xhino Abedinaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Xhino Abedinaj Xhino Abedinaj Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso