Dyqan - Në Shitje - Komuna e Parisit - Kristal Center, Shqipëri

AMBIENT KOMERCIAL PER SHITJE PRANE KOMUNES!

 Çmim i Fiksuar
360,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Shkelqim Fusha - Kodra e Diellit - Komuna e Parisit - Kristal Center, Shqipëri
Date Available: 18/09/2023
ID: 530281026-210
Sipërfaqja Truallit (m2)
170
Sipërfaqe Neto (m²)
155
Viti i Ndërtimit
2007

Nr. i Kateve:
8
Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Pamje të Jashtme
Sistem Alarmi
Ajër i Kondicionuar
Pranë Autostradës
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Xhino Abedinaj Xhino Abedinaj Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Xhino Abedinaj Numri i Liçensës: 548

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends - Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Xhino Abedinaj Xhino Abedinaj Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso