Dyqan - Në Shitje - Kamëz, Shqipëri

Shitet ambient komercial me vizibilitet.

 Çmimet fillojnë nga
67,000 € InStock Other Currencies
 
Kamez - Kamez - Kamëz, Shqipëri
ID: 530391004-105
Sipërfaqja Truallit (m2)
53.40
Sipërfaqe Neto (m²)
49
Viti i Ndërtimit
2008

Kati :
Kati Nëntokë

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
Dysheme me Parket
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Besiana Late

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Besiana Late Besiana Late Rruga Faik Konica
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Pro Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso