Dyqan - Në Shitje - Fier, Shqipëri

Shitet dyqan "Kongresi i Permetit" Fier

144,000 € InStock Other Currencies
 
L:"Kongresi i Permetit" - Qender - Fier, Shqipëri
Ndertim i Ri
ID: 530301001-310
Sipërfaqe Neto (m²)
90
Viti i Ndërtimit
2012

Kati :
Kati 0
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Valbona Gjoni Valbona Gjoni Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Valbona Gjoni

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Valbona Gjoni Valbona Gjoni Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso