Dyqan - Në Shitje - Astir, Shqipëri

Shitet ambient komercial 45m2 Astir

55,000 € InStock Other Currencies
 
Mikel Maruli - Astir - Astir, Shqipëri
Date Available: 14/08/2020
ID: 530361006-5
Sipërfaqe Neto (m²)
45

Kati :
Kati 0
Albanian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Olta Kallugjeri Olta Kallugjeri Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Olta Kallugjeri

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

DERGONI MESAZH

 
Olta Kallugjeri Olta Kallugjeri Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

RE/MAX Victoriam

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso