Dyqan - Me Qira - Vlora, Shqipëri

Dyqan me qira ne Rrugen Transballkanike!

1,100 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Transballkanike - Vlora, Shqipëri
ID: 530401007-147
Jepet dyqan me qira ne rrugen Transballkanike .
Ndodhet prane Shkolles se Naftes dhe ka vizibilitet maksimal me rrugen kryesore .
Dyqani disponon 2 ambiente , katin e pare me nje siperfaqe 60 m2 dhe katin e 2-te me siperfaqe 250m2 .
Mund te perdoret si dyqan per materiale ndertimi , klinika dentare etj .
Per informacione ose vizite ne prone kontaktoni .Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Eduard Maçaj Eduard Maçaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Eduard Maçaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Eduard Maçaj Eduard Maçaj Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria

Bulevardi Ismail Qemali
Lagja Isa Boletini, pallati 292, shkalla 2, nr dyq
Vlorë, Vlorë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Deluxe Vlorë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso